Vrienden van de Stichting

ZONDER UW STEUN KUNNEN WE NIET STARTEN

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen kent vele vormen maar laat zich makkelijk bundelen in 5 M’s:

  • Mensen (vrijwillige inzet van medewerkers)
  • Middelen (het beschikbaar stellen van faciliteiten of goederen)
  • Massa (het openstellen van netwerken)
  • Media (in- en externe mediakanalen openstellen)
  • Munten (het beschikbaar stellen van financiële middelen)

VRIENDEN & PARTNERS

Wij vinden dat sponsoring méér moet zijn dan eenmalig een gift. Sponsoren en donateurs worden daarom duurzaam betrokken bij het project. Wij spreken dan ook liever over MBO, Maatschappelijk Betrokken Ondernemende partners en vrienden. Vanzelfsprekend worden onze MBO- vrienden en partners op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Zodat ze aan den lijve kunnen ondervinden wat er met hun steun is gerealiseerd. Samen staan we sterk.


SUBSIDIES

We ontvangen geen structurele financiering. Voor ons bestaan zijn we afhankelijk van de inkomsten uit de rondvaarten. Echter in de opstartfase zijn giften van donateurs, bedrijven en overheden noodzakelijk voor de aanschaf van een boot en materialen. Draagt u ook bij? Alvast hartelijk dank!

Dankzij De Landschapstafel, een initiatief in samnewerking met de provincie Zuid-Holland hebben we een vliegende start gemaakt. Zij staan garant voor bijna 50% van de benodigde opstartkosten.

DONATEURS

Top Voorne-Putten:
Vriend van het eerste uur. Dank voor jullie financiele bijdrage en secretariele ondersteuning.

Moerland Notaris
Vriend bij het oprichten van onze stichting. www.moerlandnotaris.nl

De Pannekoekenbakker
Vriend bij het sponseren websites, de vele kopjes koffie en het beschikbaar stellen van de vergaderzaal. www.pannekoekenbakker-zuidland.nl

Staatsbosbeheer
Dank voor de ontvangst en presentatie ruimte, welke wij voor een zacht prijsje mogen huren.

Verf, stickers, welkomstborden etc
Dank voor jullie bijdrage in goederen:

  • LB Design,
  • OAF Holland,
  • Wijngaard De Vier Ambachten
  • BootverhuurBernisse.nl

PARTNERS

Exxon Mobile:

Sorry guys, we gaan electrisch varen!
Maar dankzij jullie producten houden onze schippers droge voeten en zijn ze beschermd tegen weer en wind.

Partner met het een mooie financiële bijdrage en marketing steun. Eerlijk is eerlijk, we zijn niet altijd blij met jullie emissie. Maar we weten ook, dat jullie net als wij een actief sustainability beleid hebben en dat ExxonMobil vooruitstrevend is als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam produceren. Fijn dat jullie via onze stichting hier meer bekendheid aan willen geven en we elkaar kunnen helpen bij het verbeteren van het leefklimaat op Voorne-Putten.

Lees meer over ExxonMobile en hun visie over maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en betrokkenheid.

AH-Heenvliet

Door jullie bijdrage de komende 5 jaar kunnen we de veiligheid van onze gasten verbeteren. Immers, met alleen een boot zijn we er niet. Jaarlijkse kosten voor veiligheid en opleiding zijn met jullie bijdrage een stuk toegankelijker geworden.


SUBSIDIES

Landschapstafel Voorne-Putten
Jullie subsidie is onze drijfveer geworden. Mede dankzij jullie financiele steun gaan we de bewoners van Voorne-Putten, de Bernisse laten beleven. Jullie zijn een belangrijke reddingsboei geworden.

Gemeente Nissewaard
De duit van jullie in het zakje van onze stichting is zorvuldig genomen. Voor 2020 staat een mooi partneship op stapel met Fluisterboot de IJsvogel. Doordat beide fluisterboten de krachten gaan bundelen, onstaat er een stabiele organisatie. Dat was jullie ook een mooie bijdrage waard. Dank daar voor!


Uw organisatie Uw verhaal hier?

tekst...... hier....... uw reddingsboei .....

Download het sponsorplan en bekijk de mogelijkheden.