Comité van aanbeveling

Vrienden van De Fluisterboot Voorne-Putten

Vrienden van de Stichting Fluisterboot Voorne-Putten bestaat uit een groep mensen en organisaties, die de Stichting FVP en Voorne-Putten een warm hart toedragen. Dit laten ze blijken door daden en/of financiële steun.

Het toeristisch ondernemersplatform Voorne-Putten heeft een financiële en secretariele bijdrage geleverd bij de oprichting van onze stichting.

Het Comité van aanbeveling

Het Comité van Aanbeveling van de Stichting Fluisterboot Voorne-Putten bestaat uit een groep mensen die de Stichting FVP en Voorne-Putten een warm hart toedragen.

  • Corstiaan Arjen Kleijwegt is een Nederlands politicus van de PvdA.In 1978 werd hij voor de PvdA raadslid in de gemeente Velsen, waarna hij in 1982 daar wethouder werd tot november 1991. In november 1991 werd hij burgemeester van de gemeente Sliedrecht tot in 2001 zijn benoeming tot burgemeester van de gemeente Hellevoetsluis volgde. Daar bleef hij tot aan zijn pensioen in augustus 2012. Bij zijn afscheid werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
  • Cees Vingerling / Vingerling & Partners  Geboren en getogen op Voorne-Putten. Voorzitter TOP Voorne-Putten, ondernemer en inspirator. www.ceesvingerling.nl
  • Marnix Trouwborst / bestuurder en ondernemer. Voormalig Wethouder Goeree-Overflakkee en Lid Raad van Toezicht Onderwijsgroep Galilei en momenteel gedreven ondernemer in de o.a. dienstverlenende sector.


  • Gemeente NIssewaard Aan de wethouder(s) zal het niet liggen, wat hun betreft ontwikkelt dit gebied zich als hotspot voor recreatie. www.nissewaard.nl

  • Andre van Harmelen / Geijsman Watersport
    Watersportspecialist & bestuurder en watersport ondernemer.

  • Suze de Vries / TOP Voorne-Putten voormalig ondernemer en momenteel Bestuurder bij Het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten.

  • Ondernemers Casper, Fred en Robert Als lokale ondernemers willen we met deelname aan dit project een statement maken. Dit doen we met plezier, door zelf de mouwen op te stropen en vol voor dit project te gaan. Zonder aanpakkers creëren we alleen stilstand en dus achteruitgang.- www.pannekoekenbakker.nl- www.bootverhuurbernisse.nl - www.agthuysen-wijnbouw.nl